Tandlæge anklaget for at forgifte konen

Skulle have bestilt en beholder med giftig kaliumcyanid til sit kontor

Udgivet Opdateret

En tandlæge fra Colorado i USA er anklaget for at dræbe sin kone ved angiveligt at have forgiftet hende, så han kunne starte et nyt liv med sin påståede elsker. 

Det viser en erklæring om arrestordre, ifølge The New York Post.

Tandlægen, James Toliver Craig, der er 45 år, havde fløjet sin elskerinde, som han havde udvekslet "seksuelt eksplicitte" e-mails med, ind fra Texas til Denver, mens moren til hans seks børn var ved at dø på hospitalet. 

Han skulle have gjort det af egen drift, siger efterforskerne i erklæringen.

Svimmelhed og hovedpine

Elskerinden var orthodontist, som er et speciale inden for tandlægevidenskaben. 

Craig havde søgt på nettet efter, hvilke giftstoffer der kunne dræbe en person uden det bliver opdaget, og bestilte en beholder med giftig kaliumcyanid til sit kontor blot to dage før hans 43-årige kone, Angela Craig, blev indlagt på hospitalet med svimmelhed og hovedpine, viser erklæringen, der er indhentet af Daily Beast. 

Blev erklæret hjernedød

Angela Craigs tilstand blev hurtigt forværret, efter hun blev indlagt sidste onsdag, og hun blev lagt i en respirator, før hun blev erklæret hjernedød, og man slukkede for respiratoren, siger politiet.

Tandlægen har angiveligt brugt en computer på sit kontor til at søge efter, hvor meget arsen, der skal til for at dræbe en person, og bestilte arsen, cyanid og oleandrin - tre dødelige kemikalier, ifølge en søgning i enhedens internethistorie. 

Efterforskere mener, at han forgiftede sin kones proteinshakes med giftene og i sidste ende dræbte hende med den cyanid, han bestilte til sit kontor.

Den 45-årige tandlæge James Craig er anklaget for at forgifte og dræbe sin kone.
Den 45-årige tandlæge James Craig er anklaget for at forgifte og dræbe sin kone.
Powered by Labrador CMS