To børn dør under brand

Blev alvorligt kvæstede under en brand i et byhus - moren og to børn overlevede

Udgivet Opdateret

To små børn fra Cincinnati, der blev alvorligt kvæstede under en brand i et byhus, afgik ved døden i sidste uge.

Fem-årige Addyson og syv-årige Alijah blev ifølge de amerikanske myndigheder begge flyttet fra et børnehospital i Cincinnati til et lighus i Hamilton County .

Det skriver det lokale nyhedsmedie Fox 19. 

Efterforskes stadig 

Brandmændene i Cincinnati trak pigen og drengen ud fra anden etage i den brændende bygning i Winton Hills tidligt om morgenen torsdag den 11. maj. 

Årsagen til branden er stadig under efterforskning, siger en talskvinde for byen.

Moren var til stede i hjemmet sammen med hendes i alt fire børn, da flammerne brød ud. 

Var fanget ovenpå

Moderen og to af børnene evakuerede sig selv, men Alijah og Addyson ifølge brandvæsenet var fanget ovenpå, skriver Fox 19. 

Da brandfolkene ankom, fandt de "tung ild, der blæste ud af de forreste vinduer på første sal i et to-etagers byhus," lyder en pressemeddelelse fra brandvæsenet.

Mener, branden er opstået tilfældigt 

Brandfolk "indledte et hurtigt angreb på ilden med håndliner på første sal, mens de samtidig rykkede frem til anden sal for at lede efter børnene". 

"Begge børn blev fundet og hurtigt fjernet, fastslås det i pressemeddelelsen”.

Børnenes bedstemor indikerer ifølge Fox 19 i et opslag på velgørenheds-hjemmesiden Go Fund Me, at branden er opstået tilfældigt. 

"Ingen tak er stor nok" 

"Branden startede, da et af børnene tilsluttede deres bærbare computer, og sikringen gik, vi antager, at det er en elektrisk brand," hedder det i Go Fund Me-opslaget. 

"De har mistet alt. Jeg vil gerne takke CFD (Cincinnatis brandvæsen red.) for at have reddet mine børnebørn - når alle forsøger at komme ud af en brændende bygning, går I modigt ind, og der findes ikke en tak, der er stor nok til at udtrykke min taknemmelighed.

Powered by Labrador CMS