- Aldrig før set i Danmark

En række kendte danskere skal lære om den kinesiske livsfilosofi shaolin i et nyt program, hvor skal leve som shaolin-mestre

Tv-vært Sarah Grünewald og skuespiller Esben Dalgaard dykker ned i deres mentale og fysiske ve og vel i programmet "Shaolin".

Her vil de sammen med en række andre kendte danskere søge efter at blive den bedste version af sig selv.

Det annoncerer TV 2 i en pressemeddelelse.

Ni kendisser

Programmet tager ni kendisser i en intens lære om den kinesiske livsfilosofi shaolin.

De medvirkende vil gennem tolv dage i templet Dogapsa i Sydkorea blive præsenteret for blandt andet hård træning, kung-fu og meditation. Under hele forløbet vil de blive guidet af to anerkendte shaolin-mestre.

Blandt deltagerne er også tv- og radiovært Adam Duvå Hall, tidligere elitesvømmer Sarah Bro, forfatter og debattør Geeti Amiri og skuespiller Albert Rosin Harson.

Den tidligere Vild med dans-vært Sarah Grünewald er med i et nyt program på TV 2, hvor hun skal dykke ned i en ældgammel kinesisk livsfilosofi. (PR-foto).

Rejst langt væk

Alle er rejst til Sydkorea for at komme tættere på sig selv og være mere tilstede i nuet, lyder det i pressemeddelelsen.

Programmet afsluttes med, at alle deltagerne laver deres egen såkaldte taolu-rutine, som repræsenterer den enkeltes krop og sind.

- Aldrig set i Danmark

- Jeg tør godt love, at "Shaolin" er tv, som vi aldrig har set det før i Danmark. Træningsforløbet er benhårdt, og vores medvirkende udfordres både fysisk og mentalt på en helt ny måde, udtaler redaktør på TV 2 Henriette Ladegaard.

Programmet "Shaolin" får premiere på TV 2 og TV 2 Play den 22. januar.

SARAH GRÜNEWALD

Sarah Backhaus Grünewald (født 5. februar 1984 i Tyskland) er en dansk model, tv-vært og skuespiller.

I 2013 blev Sarah Grunëwald valgt som Claus Elmings nye medvært som erstatning for Christiane Schaumburg-Müller i sæson 10 af Vild med dans. Hun vendte tilbage som vært i sæson 11.

Da Vild Med Dans sendte sin femtende sæson i efteråret 2018, fik hun en ny værtsmakker i form af Christiane Schaumburg-Müller, da Claus Elming meddelte, at han ikke vendte tilbage som vært.

Hun er født i Tyskland, men er opvokset i Marielyst på Falster.

I 2014 blev hun gift med sin kæreste, Rasmus Backhaus. Deres søn, Luis, er født i marts 2016. I februar 2019 meddelte Grünewald, at parret skulle skilles.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS