Han skal afløse Mia Lyhne i Vild med dans

Sangeren Jimilian, der vandt "Vild med dans" i 2021, bliver jubilæumssæsonens anden gæstedommer, afslører TV 2

Udgivet Opdateret

I fredagens udgave af "Vild med dans" kommer sangeren Jimilian, der vandt dansedysten tilbage i 2021, til at sidde på den anden side af dommerbordet.

Den tidligere vinder, som dansede sig til tops med Asta Björk, der i år er makker med skuespiller Sebastian Bull, bliver sæsonens anden gæstedommer.

Det afslører TV 2.

"Vild med dans" fejrer 20-års jubilæum denne sæson. I den anledning får de fire faste dommere, Anne Laxholm, Nikolaj Hübbe, Sonny Fredie-Pedersen og Marianne Eihilt, selskab af en gæstedommer hver fredag.

Mia Lyhne første gæstedommer

I sidste fredags åbningsprogram var det skuespiller og Klovn-stjerne Mia Lyhne, som vandt den allerførste danske udgave af "Vild med dans", der indtog pladsen bag dommerbordet.

Dette års "Vild med dans" bliver et afdansningsbal for dansedommer Jens Werner.

Han har været med siden premiereprogrammet tilbage i 2005, men takker af i år, når årets vinder findes.

Jens Werner sætter sig bag dommerbordet i sjette program, der er dedikeret til danseprogrammets 20-sæsoners jubilæum, og til årets finale den 24. november i Forum Horsens.

Jimilian vandt "Vild med dans" i 2021 sammen med Asta Björk. Nu vender sangeren tilbage i dansedysten - men denne gang som gæstedommer. (Arkivfoto).

På gulvet for anden gang

"Vild med dans" kan ses på TV 2 og TV 2 Play fredag klokken 20.

Her går alle ti par på gulvet for anden gang og skal imponere både dommere og seere for at sikre sig endnu en uge i dansedysten, for i aftenens program skal årets første par forlade konkurrencen.

Blandt deltagerne på gulvet er blandt andre skuespiller og komiker Andreas Bo, debattør Özlem Cekic og sanger Barbara Moleko.

Powered by Labrador CMS