-Jeg har ikke været mig selv i et årti

Hollywood-stjernen Angelina Jolie føler sig lidt nede og mærker, at hun er ved at gennemgå en stor forandring, fortæller hun i et åbenhjertigt interview.

Udgivet Opdateret

Et ordsprog lyder, at klæder skaber folk.

Det har Angelina Jolie prøvet på egen krop, fortæller hun i et større interview med modemagasinet Vogue.

Hollywood-stjernen, der både er kendt for at stå foran og bag kameraet, er sprunget ud som designer og har lanceret sit eget mærke, Atelier Jolie.

Følte sig sårbar

- Efter jeg havde været igennem noget, hvor jeg var såret, spurgte en terapeut mig, om jeg ville prøve at tage et flagrende stykke tøj på, fortæller Angelina Jolie uden at komme den sårende situation nærmere.

- Det lyder fjollet, men jeg gik ud fra, at bukser og støvler projekterede et hårdere look, et stærkere mig. Men var jeg stærk nok til at være blød? Dengang - nej. Jeg følte mig sårbar, lyder det fra Hollywood-stjernen.

I forandring som person

- Nu spekulerer jeg over, om jeg ikke kender min egen stil, fordi jeg stadig er ved at forstå, hvem jeg er som 48-årig. Jeg tror, at jeg er i forandring som person, siger hun og fortsætter:

- Jeg føler mig lidt nede disse dage. Jeg føler ikke, at jeg har været mig selv i et årti på en måde, som jeg ikke ønsker at komme ind på.

Angelina Jolie gik fra verdensstjernen Brad Pitt i 2016. Bruddet er her syv år efter stadig enormt betændt.

Angelina Jolie er stadig ved at finde sit fodfæste. (Arkivfoto).

Mødtes i 2005

Angelina Jolie søgte om skilsmisse af hensyn til familiens velbefindende, lød det dengang. Siden er beskyldningerne føget frem og tilbage mellem partnerne, der mødte hinanden under optagelserne til den romantiske actionfilm "Mr. & Mrs. Smith", som havde premiere i 2005.

Angelina Jolie har beskyldt Brad Pitt for flere tilfælde af vold og ydmygelse af deres børn, de i dag 15-årige tvillinger Vivienne og Knox, 22-årige Maddox, 19-årige Pax, 18-årige Zahara og Shiloh på 17 år.

Kamp om forældremyndigheden

Politiet har undersøgt sagen, og Brad Pitt er ikke blevet sigtet eller tiltalt.

Det tidligere ægtepar har også været i konflikt om forældremyndighed og om salget af deres fælles vingård i Frankrig.

- Jeg var 26, da jeg blev mor. Hele mit liv ændrede sig, fortæller Angelina Jolie videre i Vogue-interviewet.

Har skruet ned for karrieren

- At have børn reddede mig – og lærte mig, at være anderledes i denne verden. Jeg tror, at jeg for nylig ville være gået under på en meget mørkere måde, hvis jeg ikke havde ønsket at leve for dem.

Angelina Jolie har skruet ned for sin karriere foran kameraet de forgangne syv års tid for at hellige sig familien, og hun har kun sagt ja til roller, der ikke krævede lange optagelser.

Finder stadig fodfæste

- Vi havde en masse heling at skulle igennem, siger hun - stadig uden at komme det nærmere.

- Vi er stadig ved at finde vores fodfæste, lyder det fra hende.

Arbejdet med Atelier Jolie har vist sig at hjælpe i den proces, hun er ved at gå igennem.

- Jeg tror, at en del af dette også har været terapeutisk for mig - at arbejde i et kreativt rum med mennesker, man stoler på, og genopdage sig selv. Jeg håber at ændre mange aspekter af mit liv, siger hun.

Angelina Jolie

Angelina Jolie Voight er en amerikansk skuespiller, filminstruktør og manuskriptforfatter. Hun har modtaget en Academy Award, to Screen Actors Guild Awards, tre Golden Globe Awards og blev udnævnt til at være Hollywoods højest betalte skuespillerinde af Forbes i 2009 og 2011.

Kilde: Wikipedia

Powered by Labrador CMS