Står øverst på plakaten

Tobias Rahim bliver hovednavnet ved Danmarks største børnefestival, Vilde Vulkaner

Et væld af børnestemmer kommer næste sommer til at skråle med på "Mucki Bar" og "Flyvende Faduma".

Hit-mageren Tobias Rahim er nemlig hovednavn på børnefestivalen Vilde Vulkaner, der afholdes fra den 2. til den 5. juli i Vordingborg.

Det annoncerer festivalen i en pressemeddelelse.

Stolte og tilfredse

- Vi er stolte og meget tilfredse med at kunne tiltrække de allerstørste navne fra den danske musikscene til Danmarks største børnefestival, lyder det fra festivalleder Frank Villumsen.

- Vi vil igen forsøge at skabe den bedst mulige festival, som gerne skulle sætte varige positive aftryk i mange børns oplevelse af at være en del af en musikfestival, siger han videre i pressemeddelelsen.

Ud over Tobias Rahim er artisten Gobs, der har det borgerlige navn Victor Gaardboe, også at finde på plakaten til Vilde Vulkaner anno 2024.

Tobias Rahim bliver hovednavn på børnefestivalen Vilde Vulkaner i sommeren 2024. (Arkivfoto).

Den største for børn

Vilde Vulkaner er Danmarks største musikfestival for børn. Den blev afholdt for første gang tilbage i 1995, hvor lidt over 1000 børn fra SFO'er deltog.

Siden har festivalen fundet sted hvert år i den første uge af skolernes sommerferie og samler nu mellem 10.000 og 12.000 gæster fra institutioner med børn i alderen 7 til 14 år.

Institutionerne kommer fra hele landet og bruger festivalen som et alternativ til den traditionelle koloni, skriver Vilde Vulkaner på sin hjemmeside.

Powered by Labrador CMS