Thomas Eje er tilbage

Linie 3-stjernen bliver en del af sekstetten, som næste sommer går på scenen i Glassalen, når Tivolirevyen endnu en gang opsættes af Lisbet Dahl.

Trods anmeldernes lunkne modtagelse var Tivolirevyen et hit blandt publikum. Den succes vil forlystelsesparken genoptage næste sommer, når Tivolirevyen vender tilbage i Glassalen.

Det annoncerer Tivoli i en pressemeddelelse.

Det er endnu en gang Lisbet Dahl, som står i spidsen for revyen, med James Price som kapelmester, og hun har samlet et hold af både erfarne entertainere og nye navne.

Comeback til Thomas Eje

Blandt andet Thomas Eje, som således gør comeback i Tivolirevyen. 

- Jeg havde den glæde at være med i Tivolirevyen for 38 år siden, hvor vi var otte skuespillere, seks dansepiger og orkester, som fik stablet en fantastisk revy på benene, siger Thomas Eje i pressemeddelelsen.

Årets Revyfund

Han fortæller også, at han ovenikøbet havde den store glæde og ære at blive kåret som Årets Revyfund og tildelt den prestigefyldte Dirch-medalje. 

Thomas Eje medvirkede i Tivolirevyen i 1985 side om side med Ulf Pilgaard, Søs Egelind, Finn Nielsen, Kirsten Norholt, Lise-Lotte Norup, Bendt Reiner og Poul-Kristian Jensen. Nu vender han tilbage. (Arkivfoto).

Thomas Eje medvirkede i Tivolirevyen i 1985 side om side med blandt andet  Ulf Pilgaard og Søs Egelind. 

I 2024 får han fornøjelsen af at skulle på scenen sammen med Rikke Buch Bendtsen, Rikke Bilde og Mikkel Becker Hilgart.

Powered by Labrador CMS