Få svaret: Er det farligt at bruge sølvpapir til mad?

Det er bestemt ikke alt, man bør pakke ind i stanniol

Udgivet Opdateret

Se flere fotos i billedgallerietherover

Sølvpapir kan være en kærkommen hjælper i køkkenet, når man i en snæver vending skal gemme diverse madvarer.

Det er dog bestemt ikke alle madvarer, man uden videre kan proppe i stanniol.

Det skriver det amerikanske magasin Reader’s Digest.

Nogle madvarer er således mere modtagelige overfor afsmitning af aluminium, som sølvpapir har et højt indhold af.

Reader’s Digest skriver, at der blandt andet hos patienter med Alzheimer’s er blevet fundet store koncentrationer af aluminium i blodet, og det kan derfor være en god idé at forsøge at undgå at indtage for meget af det skadelige stof.

Pas på emballagen

Som Newsbreak.dk tidligere har beskrevet er det i det hele taget en god idé at have styr, hvordan man pakke sine madrester ind.

Man kan nemlig komme til at ødelægge maden eller gøre den sundhedsskadelig, hvis man bærer sig forkert ad.

Bliv klogere på, hvordan man korrekt opbevarer madrester i denne artikel:

Sådan opbevarer du mad korrekt og sikkert

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

Powered by Labrador CMS