Benedikte glæder sig

29. april runder prinsessen et skarpt hjørne, og hyldest-programmet er klar

Udgivet

Mandag den 29. april 2024 kan H.K.H. Prinsesse Benedikte fejre 80-års fødselsdag.

Den runde dag markeres med en række officielle begivenheder, mens selve fødselsdagen fejres privat sammen med familie og venner, oplyser Kongehuset.

19. april fødselsdagsmiddag på Sølyst

Dressurens Venner og en række af Prinsesse Benediktes ridesportsprotektioner er gået sammen om at markere Hendes Kongelige Højheds 80-års fødselsdag med en middag på Sølyst. 

24. april: Officiel åbning af udstillingen 'Prinsessekjoler' på Koldinghus

Som æresprotektor for Kongernes Samling Koldinghus åbner Prinsesse Benedikte i anledning af sin 80-års fødselsdag udstillingen ”Prinsessekjoler”. Her udstilles et udvalg af Prinsessens gallakjoler, som gennem årene er skabt af Jørgen Bender. Der udstilles mere end 20 kjoler, der spænder over fødselsdagskjoler, en sølvbryllupskjole, et udvalg af selskabskjoler til en ventekjole og Prinsessens brudekjole.

Prinsesse Benedikte runder 80 år den 29. april.

2. maj: Prinsessen afholder reception for sine protektioner på Rosenborg Slot

I Riddersalen på Rosenborg Slot er Prinsesse Benedikte vært ved en reception for Prinsessens protektioner med flere. Prinsesse Benedikte er protektor for en række danske og udenlandske organisationer, der arbejder inden for humanitære eller kunstneriske formål eller idræt.

Powered by Labrador CMS