Prinsessen er rejst hjem til Oslo

Ingrid Alexandra aftjener lige nu sin værnepligt ved Ingeniørbataljonen i Skjold i Indre Troms 

Prinsesse Ingrid Alexandra, der er nummer to i den norske tronarvefølge efter sin far, kronprins Haakon, er i weekenden rejst fra Skjold i Indre Troms i det nordlige Norge, hvor hun lige nu aftjener sin værnepligt hos Ingeniørbataljonen, og hjem til Oslo.

Det oplyser kilder til Dagbladet.

Ingen kommentarer

Mediet har uden held forsøgt at få en kommentar fra hoffet, og har således ikke fået bekræftet om prinsessens hjemrejse kan kædes sammen med hendes farfar kong Haralds sygdom, eller om der simpelthen er tale om nogle helt ordinære fridage.

Kong Harald, der blev ramt af sygdom under en privat rejse til Malaysia, ankom sent søndag aften med et specialfly til Oslo, og er efterfølgende blevet indlagt i isolation på Rigshospitalet i den norske hovedstad.

Stor usikkerhed

Dermed er det slet ikke sikkert, at prinsessen overhovedet har mulighed for at besøge sin farfar.

Dagbladet skriver også, at det er uvist, om Ingrid Alexandra allerede er returneret til sit tjenestested, eller om hun fortsat befinder sig i Oslo.

 

Prinsesse Ingrid Alexandra ses her sammen med sin far kronprins Haakon samt sin 87-årige farfar kong Haakon, der lige nu er indlagt på Rigshospitalet i Oslo.
Powered by Labrador CMS