Elev klædt ud som selvmordsbomber til fastelavn

Sætter sindene i kog - skolebestyrelsesformand undrer sig

Udgivet Opdateret

Citathistorie: Sjællandske Nyheder

Under sidste uges fastelavnsfejring på Jægerspris Skole gav en særlig udklædning anledning til debat hos flere, ja, for nogles vedkommende kom sindene decideret i kog.

Det skriver Sjællandske Nyheder.

Her var en elev klædt ud som selvmordsbomber.

Maskeret og med et falsk bombebælte om maven blandede eleven sig mellem de noget mere uskyldige ninja- og prinsesse-kostumer, da der skulle slås katten af tønden, fortæller Sjællandske Nyheder.

Hvor går grænsen?

Men hvor går grænsen for børns udklædning?

Det spørgsmål stillede Jesper Helmer Hansen fra Jægerspris i en lokal facebookgruppe, da han efter skolens fastelavns-arrangement var blevet præsenteret for billedet af eleven i selvmordsbomber kostume.

- Det er mig et mysterie, at der ikke er en lærer på skolen, eller en voksen der har forklaret, at det ikke er ok at klæde sig ud som selvmordsbomber til fastelavn. Ligesom lille Emil heller ikke bliver klædt ud som nazist, eller som en skoleskyder. Det kan kun skabe frygt. Hvor går grænsen? spørger Jesper Helmer Hansen.

Undrede mig også

- Jeg var der selv, og jeg undrede mig også. Men selvom det kan virke enormt stødende, så kan vi som skole ikke sende børn hjem på grund af deres påklædning. Skulle vi have sendt det barn hjem med besked om, at det ikke er klædt på til fastelavn, siger skolebestyrelsesformand på Jægerspris Skole Anja Bisp til Sjællandske Nyheder.

Powered by Labrador CMS