Skraber første jule-million

En ældre kvinde fra Nordsjælland har allerede skrabet sig til en million

Udgivet Opdateret

En ældre kvinde kunne bare ikke lade være med at skrabe sin julekalender, og det har altså gjort hende millionær tidligt i julen. 

- Min mand og jeg har i mange år købt tre kalendere. En til ham og to til mig, og den ene måtte jeg skrabe med det samme. Nu er min mand desværre død, så i år købte jeg kun to. Den anden skal jeg skrabe en dag ad gangen i december måned, men jeg er stadig så barnlig, at jeg skraber den første med det samme, fortæller kvinden, der slet ikke kunne tro sine egne øjne, da hun opdagede, at hun havde skrabet 10 juletræer.

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Fattede ikke mistanke

- Jeg var fuldstændigt målløs. Nej, der er noget galt. Jeg talte op og modregnede og frem og tilbage. Så ringede jeg til min søn, og sagde, 'der er noget, du skal hjælpe mig med!' Han troede sikkert, at det var noget med computeren, fortæller kvinden, som i stedet stak sin søn en julekalender og bad ham tælle juletræer, da han kom forbi.

- Han fattede ikke mistanke, men så sagde han: 'Nej, mor! Hold da op! Du har vundet en million.', og jeg svarede 'Ja, det var jo det, jeg ikke kunne finde ud af,' fortæller hun med et stort grin.

Dejligt at glæde andre

Kvinden betegner sig selv som et helt almindeligt menneske, der har, hvad hun skal bruge, så det er planen, at millionen skal gøre andre mennesker glade.

- Jeg vil ikke foretage mig noget anderledes. Men jeg giver nok mine børn ekstra store adventsgaver, og så er det dejligt at kunne glæde andre. Jeg støtter bestemte organisationer, og det skal være mig en glæde at kunne sende mange flere penge afsted, end jeg plejer. Jeg vil støtte Dansk Blindesamfund, og så vil jeg også give nogle anonyme pengegaver, så der er råd til flere hjælpepakker til fattige familier i sognet, fortæller hun.

Vil oprette bosted for unge

Der kan gøres mange gode gerninger for en million kroner. Men det er alligevel ikke helt nok til at opfylde kvindens helt store drøm:

- Vi har også spillet Lotto, og jeg har altid sagt, at hvis vi vandt over syv millioner, så ville jeg oprette et bosted for unge anbragte over 18 år. Det har været min store livsdrøm, men det koster altså mere end en million," siger kvinden, som fortsætter med at spille Lotto i håbet om at vinde de syv millioner kroner.

En kvinde har vundet årets første julemillion. Nu vil hun bruge den til at hjælpe andre.
En kvinde har vundet årets første julemillion. Nu vil hun bruge den til at hjælpe andre.
Powered by Labrador CMS