Vinder vilde 19 millioner i lotto - køber straks spritnyt hus

En giga-gevinst på 19.002.190 kroner nåede ikke at stå længe på bankbogen, før en mand fra Nordsjælland begyndte at finde det helt store checkhæfte frem

Udgivet Opdateret

"Kan du ikke ringe i morgen? Jeg er lige ovre for at købe ny bil. Eller en brugt, jeg er for nærig til at købe en ny, hej!"

Sådan lyder det i første omgang, da en mand fra Nordsjælland skal fortælle om, hvordan det føles at vinde 19.002.190 kroner i Vikinglotto.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Det viser sig, at det er en fin følelse:

"Jeg er vildt glad. Det er faktisk meget fedt, længere er den ik'," forklarer manden, da han er færdig med at handle bil.

Og hus, viser det sig.

Flytter til barndomsby

"Ja, jeg har været ude for at bruge penge. Jeg flytter tilbage til min barndomsby. Jeg kom forbi et sted, hvor der var ved at blive udstykket, og så tænkte jeg: Det er dér, jeg vil bo! Så ringede jeg til firmaet, der byggede huset, og så købte jeg det," fortæller manden, der glæder sig til, han kan flytte ind.

"Det er ikke helt færdigt endnu, men hold op, hvor bliver det fedt. Det er fedt køkken, der er varme i gulvet, det er lavenergi, og det er fuldstændigt færdigt, når jeg flytter ind. Selv postkassen står der med mit navn på," fortæller manden med et grin - og tilføjer, at huset naturligvis også har carport, så der er plads til bilen.

Vil stadig jagte tilbud

Selv om manden får nyt hus og ny - brugt - bil, så regner han dog ikke med, at der skal ændres det store på hverdagen. Han vil stadig købe ind på tilbud, for som han siger:

"Hvorfor give 45 kroner for kaffen, når jeg kan få den til 28 på den anden side af gaden?"Powered by Labrador CMS