13-årig pige brutalt overfaldet

Helt ung pige lokket i baghold ved kirke

Udgivet Opdateret

En kun 13-årig pige blev for nylig brutalt overfaldet af en større gruppe piger på Torvet foran Sct. Bendts Kirke i Ringsted.

Episoden er senere blevet optaget på video og delt på det populære sociale medie Snapchat.

Det skriver Sjællandske Medier, herunder SN.dk og DAGBLADET.

Ifølge DAGBLADETs oplysninger blev den 13-årige pige angiveligt lokket op på Torvet af en anden pige, hvorefter yderligere fire piger trådte frem fra skjul som et regulært bagholdsangreb.

Slået hårdt i hovedet

Det voldelige overfald fandt sted søndag 13. juni ved 19-tiden, og alle pigerne, som er mellem 12-14 år, råbte ad den 13-årige, hvorefter hun blev slået hårdt i hovedet og skubbet bagover, så hun slog nakken ned i stenene.

Af videoen fremgår det angiveligt, at to af pigerne skriger af grin, samtidig med at en tredje udfører volden, skriver Sjællandske Medier.

Pressetalsmand Thomas Kristensen fra Midt- og Vestsjællands Politi bekræfter, at politiet har modtaget en anmeldelse om episoden.

Har fem piger i søgelyset

– Vi arbejder på at få identificeret og afhørt de personer, som er mistænkt. De vil meget, meget snart blive indkaldt til en afhøring og modtage en sigtelse, hvis det er relevant, siger han.

Politiet bekræfter i samme ombæring, at det er fem piger, som man har i søgelyset for det brutale overfald på den 13-årige pige. Det er angiveligt heller ikke første gang, at netop de piger er indblandet i vold.

Thomas Kristensen oplyser til DAGBLADET, at det er noget af det, politiet er ved at klarlægge i forbindelse med de kommende afhøringer.

Powered by Labrador CMS