18-årig mand sigtet for at stikke kæreste i maven med køkkenkniv og slå hende med jernrør

En ung mand varetægtsfængsles i 13 dage, efter han ved grundlovsforhør blev sigtet for grov vold mod kæreste

Udgivet Opdateret

Vold og trusler mod kæreste

En 18-årig mand er sigtet for vold, trusler og hærværk mod sin kæreste, herunder at have slået hende med et jernrør og stukket hende med en kniv.

Manden erkendte at have givet kæresten lussinger og ødelagt hendes telefon, men nægtede sig skyldig i de grovere anklager under grundlovsforhøret.

Kvinden har forklaret til politiet, at overfaldet skete på grund af mistanke om utroskab, og hun har mærker og skader efter angrebet.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

En 18-årig mand blev torsdag sigtet i fire forhold, hvor tre af dem handler om vold, trusler og hærværk mod sin kæreste.

Her har han ifølge anklagerne blandt andet slået hende med jernrøret fra en støvsuger og stukket hende i maven med en køkkenkniv.

Det er torsdag kommet frem under et grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg, hvor manden blev varetægtsfængslet i 13 dage.

Lussinger

Den sigtede mand erkendte at have givet sin kæreste et par lussinger og at have ødelagt hendes telefon, men han nægtede sig skyldig i de andre forhold om grov vold og trusler.

Han forklarede i retten, at han var kommet op at skændes med sin kæreste, da han mente, at hun havde været utro med en af hans venner.

Derfor havde han givet hende tre til fire lussinger.

Derefter havde han fulgt hende ud af lejligheden, hvor han bor med sin mor, lød det.

Episoden har ifølge sigtelsen fundet sted tirsdag cirka mellem klokken 11 og klokken 14.30.

Mistede bevidstheden

Her har manden ifølge sigtelsen blandt andet slået sin kæreste flere gange i ansigtet og på kroppen med flad og knyttet hånd, smidt hende på gulvet og trampet på hendes krop og taget kvælertag på hende, til hun mistede bevidstheden.

Kvinden har i forbindelse med anmeldelsen forklaret til politiet, at hun var kærester med den 18-årige mand, og at han ikke troede på, at hun ikke havde været ham utro.

En ung mand på 18 år blev torsdag fremstillet ved Retten på Frederiksberg og sigtet for blandt andet grov vold og trusler mod sin kæreste. Han blev varetægtsfængslet i 13 dage. (Arkivfoto).

Derfor havde han overfaldet hende i lejligheden.

En undersøgelse, der kom frem under grundlovsforhøret viste blandt andet, at kvinden havde mærker på halsen, ved det venstre øje og skader ved og i munden.

Jernrør fra støvsuger

Ifølge sigtelsen er hun også blevet slået med et jernrør fra en støvsuger, og senere har manden angiveligt peget på hende med en kniv, som han stak hende i maven med.

Desuden er den 18-årige mand sigtet for at have kastet kvindens telefon på gulvet og trampet på den.

Derudover er han sigtet for at være i besiddelse af 87,99 gram hash til eget forbrug, hvilket han erkendte under grundlovsforhøret.

Powered by Labrador CMS