30 kilometer kø i snehelvedet

Bilister har siddet fanget i timevis

Udgivet Opdateret

OPDATERING KL. 20.00: Lastbilen er fjernet, og køen skal nu opløses. Det kommer til at tage tid. Efterlad ikke bilen ude af syne. 

På motorvejen E45 mellem Aarhus og Randers er der onsdag aften en kø på omkring 30 kilometer i snestorm. Det skriver TV2 Østjylland.

Der ingen tidshorisont for, hvornår det er muligt at komme fri. Nogle har siddet i bilen i over fem timer, oplyser Vejdirektoratet til TV2 Østjylland.

Der er ingen tidshorisont for de mange bilister.

Køen skyldes et uheld med en lastbil og en personbil, som spærrer motorvejen i nordgående retning. Uheldet skete omkring kl. 13.00.

Redning er på vej

Indtil det igen er muligt at køre, hjælper Vejdirektoratets beredskab på vejene. Derudover er der redning på vej til stedet, oplyser Vejdirektoratet til TV2 Østjylland.

Østjyllands Politi oplyser desuden til TV2 Østjylland, at lastbilen, der spærrede motorvejen, er blevet fjernet - men flere bilister sidder fast i sneen.

Østjyllands Politi har tidligere onsdag - i et opslag på X, der tidligere hed Twitter - frarådet al udkørsel i hele politikredsen.

Også strandet

Bilister andre steder i Midtjylland er også strandet på vejene. Blandt andet på A26 ved Fårvang og på A25 i Kjellerup-området.

Det skriver Midt- og Vestjyllands Politi i et opslag på X.

- Vi anbefaler at blive i bilen til, at hjælpen når frem. Har du ikke varmt tøj eller tæpper eller brændstof på bilen til at holde varmen, kan du ringe til os på 114, skriver de blandt andet i opslaget.

Køen skyldes et uheld med en lastbil og en personbil, som spærrer motorvejen i nordgående retning. Uheldet skete omkring kl. 13.00.

Powered by Labrador CMS