Derfor væltede alle grisene

Vejen er nu genåbnet

Udgivet Opdateret

Rute 18 Midtjyske Motorvej er mandag eftermiddag genåbnet, efter en grisetransport væltede mandag formiddag, hvilket førte til afspærring af motorvejen i begge retninger og grise på kørebanen.

Det oplyser vagtchef Andreas Andersen til TV Midtvest.

Dæk eksploderede

Han fortæller, at det umiddelbart var en dækeksplosion, der var skyld i, at grisetransporten væltede. 

Men politiet vil undersøge sagen nærmere for at finde ud af, om der kan være andre årsager til, at lastbilen med grise væltede.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi

Powered by Labrador CMS