Eftersøgt mand dukkede op ved et tilfælde

En mand har siden januar været eftersøgt i sag om våben- og narkobesiddelse. Han er søndag blevet fængslet

Udgivet Opdateret

KORT RESUMÈ AF ARTIKLEN

En 22-årig mand blev tilfældigt anholdt af politiet i Brøndby og viste sig at være eftersøgt for våbenbesiddelse siden januar.

Manden er sigtet for besiddelse af en revolver, ammunition og narkotika med henblik på videresalg, og han nægter sig skyldig.

Efter grundlovsforhøret i Retten i Glostrup blev manden varetægtsfængslet i tre uger, med mulighed for at kære fængslingen.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

Det var mere eller mindre tilfældigt, at politiet lørdag stødte på en mand, som viste sig at have været eftersøgt i en sag om våbenbesiddelse siden januar.

Politiet var ude at patruljere i Brøndby, da det stødte på den 22-årig mand, som sad i en bil.

Sigtet for våbenlov

Han blev anholdt klokken 18.30, og søndag har han været fremstillet i et grundlovsforhør i Retten i Glostrup.

Her er han blevet mødt med en sigtelse for, at han i januar have besiddet en revolver og tilhørende ammunition på en adresse i Brøndby. Sigtelsen lyder på våbenbesiddelse under særligt skærpende omstændigheder.

Havde narko i lejligheden

Han er også blevet sigtet for at have haft 15 gram kokain og 776 gram hash i boligen med henblik på at sælge det videre.

Den 22-årige har nægtet sig skyldig i det hele, men derudover forholdt han sig tavs under grundlovsforhøret, fortæller specialanklager Pierre Nydal, der mødte for anklagemyndigheden i retsmødet.

Varetægtsfængslet

Dommeren fandt, at der ud fra sagens beviser var en begrundet mistanke om, at manden havde gjort sig skyldig i de rejste sigtelser. Derfor blev den 22-årige varetægtsfængslet i sagen i godt tre uger - til tirsdag den 7. maj.

Den unge mand overvejer, om han vil kære kendelsen om fængsling til landsretten, oplyser specialanklageren.

Powered by Labrador CMS