Familietragedie: Mor dræbte børn på 11 og 14 år

Politiets foreløbige undersøgelser peger på, at moren slog sine to børn ihjel inden hun tog sit eget liv

Udgivet Opdateret

Det var formentlig moren, der først dræbte sine to børn og senere tog sit eget liv.

Det tyder politiets foreløbige undersøgelser på efter en kvinde og hendes to børn søndag eftermiddag blev fundet døde i landsbyen Vejrumbro øst for Viborg.

Sagen ryster lokalsamfundet, lyder det fra politiet.

Efter flere undersøgelser søndag eftermiddag og aften har politiet frigivet oplysninger om det foreløbige resultat af efterforskningen.

Efterforskes som drabssag

Formodningen er, at den 49-årige mor slog sine to børn på 11 og 14 år ihjel og derefter begik selvmord.

Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

I den understreger vicepolitiinspektør Jim Hansen, at sagen efterforskes som enhver anden drabssag, og at man er forsigtig med at drage konklusioner for tidligt.

- Vores foreløbige efterforskning tyder på, at kvinden formentlig har dræbt de to børn for derefter formodentlig at slå sig selv ihjel. Men vi efterforsker som nævnt fortsat i flere retninger, udtaler Jim Hansen.

Fundet af bekendt

Det var lidt før klokken 14.30, at politiet fik melding om sagen. En bekendt af familien havde fundet de tre afdøde og slog alarm.

I forbindelse med undersøgelserne blev Østervangsvej i Vejrumbro afspærret.

Flere specialister blev tilkaldt for at foretage undersøgelser, heriblandt kriminalteknikere.

Tidligt på aftenen rapporterede TV 2 News, at der var indsat hundepatruljer i området.

Det er her i landsbyen Vejrumbro øst for Viborg moren og de to børn er fundet døde.
Det er her i landsbyen Vejrumbro øst for Viborg moren og de to børn er fundet døde.

Også mandag

Også mandag vil politiet være til stede i landsbyen, fremgår det af pressemeddelelsen.

Søndag aften har politiet ikke frigivet oplysninger om dødsårsagen.

I øvrigt vil politiet holde et møde med borgerne i det lille samfund efter den tragiske sag. Hensigten er blandt andet at mane rygter i jorden, oplyser vicepolitiinspektør Christian Toftemark.

- Det er naturligvis en sag, der påvirker og ryster et lille lokalsamfund dybt. Derfor vil vi i samarbejde med lokale kræfter arrangere et møde for byens beboere, siger han.

Frigiver ikke detaljer

På mødet vil politiet ikke frigive informationer om efterforskningen i detaljer.

- Men vi vil alligevel kunne give de berørte borgere nogle svar og også kunne hjælpe med at komme eventuelle falske rygter til livs, siger han.

MIDT- OG VESTJYLLANDS POLITI

Midt- og Vestjyllands Politi dækker Ikast-Brande, Silkeborg, Ringkøbing-Skjern, Herning, Holstebro, Viborg, Skive, Lemvig, Struer, Thisted og Morsø kommuner.

Med sine 9.500 kvadratkilometer og 22,3% af landets samlede areal er Midt- og Vestjyllands Politi geografisk set den største politikreds.

De 586.000 borgere, der bor i politikredsen, bliver serviceret af politiet fra syv døgnbemandede lokalstationer i Holstebro, Thisted, Skive, Viborg, Silkeborg, Herning og Ringkøbing, fire nærpolitistationer i Lemvig, Skjern, Ikast-Brande og Nykøbing Mors samt en landbetjent i Nørre Snede.

I Midt- og Vestjyllands Politi ligger også det landsdækkende Politiets Administrative Center, som hvert år behandler mere end 1,5 millioner sager inden for områderne automatisk trafikkontrol, bøde, kriminalregister, kørekort, tilladelser og våben for borgere i hele landet.

Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi
Powered by Labrador CMS