Flugtbilist fængslet

25-årig kvinde fik alvorlige kvæstelser, da hun blev ramt af bil på cykelsti på Frederiksberg

Udgivet Opdateret

En mand er lørdag blevet varetægtsfængslet efter en bilulykke på Frederiksberg forleden, hvor to kvindelige cyklister blev påkørt.

Det oplyser Københavns Politi om udfaldet af et grundlovsforhør i Retten på Frederiksberg.

Den 29-årige mand sigtes blandt andet for uagtsomt at have påført den ene kvinde betydelige skader.

Ulykken skete torsdag lidt før klokken 13 i krydset Nordre Fasanvej og Howitzvej.

I lejet bil

I en lejet Renault Zoe kørte manden op på cykelstien og ramte her de to cyklister bagfra, har politiet tidligere oplyst.

En 25-årig kvinde fik alvorlige skader, mens en kvinde på 51 år fik lettere kvæstelser.

Bilisten har ikke kørekort, oplyser politiet lørdag. Desuden sigtes manden for ikke at være kommet en svært tilskadekommen til hjælp.

Fredag aften lykkedes det for politiet at anholde en 29-årig mand efter en ulykke på Frederiksberg. Lørdag er manden blevet varetægtsfængslet af dommer. (Arkivfoto).
Fredag aften lykkedes det for politiet at anholde en 29-årig mand efter en ulykke på Frederiksberg. Lørdag er manden blevet varetægtsfængslet af dommer. (Arkivfoto).

Stak af

Bilisten stak af efter påkørslen, og da det ikke lykkedes for politiet umiddelbart af finde ham, blev han fredag ved middagstid efterlyst offentligt. Senere fredag lykkedes det dog politiet at lokalisere den 29-årige.

I Retten på Frederiksberg har dommeren bestemt, at varetægtsfængslingen skal vare i 27 dage.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi
Powered by Labrador CMS