Her fandt de mistænkt morder

En 20-årig dansk mand blev søndag anholdt

Udgivet Opdateret

En 20-årig dansk mand er blevet anholdt i Tyskland. Han er sigtet for drabet på en 31-årig georgisk mand på Nørrebro Station i København.

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Den 31-årige georgiske mand blev overfaldet med kniv i forbindelse med et slagsmål i og omkring en bus sent om aftenen 7. februar.

Døde senere

Han døde senere af sine skader på hospitalet.

Politiet har tidligere oplyst, at knivstikkeriet skete der, hvor bus 5C normalt holder på Nørrebro Station.

- Der blev med det samme iværksat en omfattende og intensiv efterforskning, som søndag førte til, at vores kolleger i tysk politi anholdt den 20-årige for drabet, siger vicepolitiinspektør Brian Belling, som er leder af Afdeling for Personfarlig Kriminalitet i pressemeddelelsen.

Skal udleveres

Politiet skriver ikke nærmere om omstændighederne omkring anholdelsen af den mistænkte.

Den 20-årige mand er en herboende dansk statsborger. Han vil nu blive begæret udleveret til Danmark.

Hvornår manden eventuelt kan ankomme til Danmark vides ikke.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi

Powered by Labrador CMS