Mand blev dræbt med knivstik

Den 42-årige mand, der natten til tirsdag blev fundet død på et hotel i København, blev dræbt med knivstik

Udgivet Opdateret

Det var efter at være blevet stukket med kniv, at en 42-årig mand, der natten til tirsdag blev fundet død på et hotel i København, blev dræbt.

Det oplyser Brian Belling, vicepolitiinspektør ved Københavns Politi, til TV 2 Kosmopol.

Politiet er i besiddelse af det formodede gerningsvåben, oplyser han desuden.

Meldte sig selv

Det var den formodede gerningsmand selv - en 33-årig mand - som lidt før klokken 03 natten til tirsdag henvendte sig til politiets station Bellahøj og fortalte, at han tidligere samme nat havde slået en person ihjel på et hotel.

Det er en udenlandsk mand, der er blevet dræbt. 

Politiet har ikke oplyst mandens nationalitet, eller om han og den 33-årige kendte hinanden.

KØBENHAVNS POLITI

Københavns Politi er Danmarks største politikreds målt på antallet af indbyggere, antallet af medarbejdere og på aktivitetsniveau i forhold til antallet af hændelser og anmeldelser.

Geografisk omfatter politikredsen København, Frederiksberg, Tårnby og Dragør kommuner med i alt ca. 800.000 indbyggere.

Der er ca. 3.300 medarbejdere i Københavns Politi, heraf ca. 2.370 politiuddannede medarbejdere, ca. 90 politikadetter og ca. 180 juridiske medarbejdere ved anklagemyndigheden. Hertil kommer kontorfunktionærer og øvrige faggrupper.

Mere end 600 medarbejdere har deres daglige gang på Politigården i København. Herunder den centrale ledelse, administrationen, vagtcentral og servicecenter samt flere øvrige politiafdelinger. Politikredsens øvrige personale er fordelt over mange bygninger i hele politikredsen.

Kilde: Københavns Politi

Powered by Labrador CMS