Voldtog to kvinder under flugt

33-årig mand flygtede sidste år fra det fængsel, hvor han afsonede dom

Udgivet Opdateret

Østre Landsret har stadfæstet en forvaringsdom, som en 33-årig mand blev idømt i februar i år. Manden er dømt for voldtægt, røveri, ulovlig tvang og flugt.

Den 13. februar sidste år flygtede den nu 33-årige Mohammad Salah Iskandarani fra Nørre Snede Fængsel, hvor han afsonede en fængselsstraf.

Cirka en måned senere - klokken 03.15 den 19. marts - truede han med en kniv en kvinde til at følge med sig. Kvinden formåede dog at vriste sig løs og flygte. Inden da havde han fået hendes nøgler og telefon.

Tvang med kniv

Samme nat løb han mod to 21-årige kvinder, der stod ved indgangen til et boligbyggeri til studerende på Amager.

Her truede han ved indgangen til bygningen to kvinder med kniv og tvang dem ind i en elevator. I den tvang han dem til at udføre oralsex på ham.

Efterfølgende tvang han dem ifølge anklageskriftet ind i en studielejlighed, hvor han med kniven skar i den enes tøj og tvang dem begge til at afklæde sig.

Med dødstrusler, slag mod begges hoveder og kniven rettet mod deres hals, tiltvang han sig i lejligheden flere samlejer med begge kvinder.

Erkendte

I byretten erkendte den 33-årige flere forhold. Både røveriet, flugten fra fængslet og en fuldbyrdet voldtægt af den ene 21-årige har han erkendt. For den anden kvinde har han erkendt oral voldtægt.

Den 33-årige ankede sagen efter domsafsigelsen i byretten.

Powered by Labrador CMS