Dansk familie i livsfare: Styrtet ned fra svævebane 

Ifølge en vagtchef fra østrigsk politi er fire danskere kommet alvorligt til skade i en ulykke

Udgivet Opdateret

Opdatering kl. 18.47: Ifølge BT er det den 49-årige mand, som er i livsfare. Hane r blevet opereret tirsdag og skal gennem flere andre operationer i de kommende dage.

Fire danskere er kommet alvorligt til skade, efter at de tirsdag er styrtet ned fra syv meters højde i en gondol på en svævebane i Østrig.

Ulykken er sket i det østrigske skisportsområde Hochoetz.

Det oplyser Hubert Juen, som er vagtchef ved det lokale politi - Bezirkspolizeikommandando Irmst, til B.T.

Hårdt kvæstede

- Det drejer sig om en dansk familie, der desværre er styrtet ned. Det er fire danske statsborgere, men jeg ved endnu ikke, hvor i Danmark, de kommer fra. De er alle kommet alvorligt til skade, udtaler han til mediet.

Ulykkesstedet, hvor gondolen styrtede ned.

Ifølge B.T. skete ulykken i forbindelse med, at et træ væltede og ramte gondolen.

Tysk politi har endnu ikke oplyst den nærmere identitet på den hårdt ramte familie. Der er angiveligt tale om en far og hans to børn samt en onkel.

Ramte gondolen

En person er ifølge politiet i livsfare, mens de tre andre er hårdt kvæstede. De kvæstede er henholdsvis 44, 49, 17 og 19 år gamle.

Ulykken skete tirsdag omkring klokken 10.30, da et træ pludseligt ramte gondolen med danskerne. Gondolen styrtede herefter til jorden. Det skete fra en højde på omkring syv meter.

Stor redningsaktion

En større redningsaktion blev iværksat, og de kvæstede blev fløjet på hospitalet med helikopter, oplyser Kronen Zeitung.

Powered by Labrador CMS