Politiet: Han førte kniven

59-årig mand stukket

Episoden fandt sted ved en Dagli'Brugsen i Tirstrup. Dette billede er taget ved en anden butik. (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

To mænd er onsdag blevet varetægtsfængslet for deres roller i en dramatisk episode, som udspillede sig i den lille by Tirstrup på Djursland tirsdag.

Det hele begyndte med et butikstyveri i supermarkedet Dagli'Brugsen på Århusvej kort før klokken 15.30.

Uden for butikken befandt sig en 59-årig mand, som endte med at blive stukket i armen af den ene gerningsmand.

Episoden fandt sted ved en Dagli'Brugsen i Tirstrup. Dette billede er taget ved en anden butik. (Arkivfoto).

Førte kniven

Politiet har sigtet en 18-årig mand for at have ført kniven. Den 18-årige nægtede sig onsdag i Retten i Randers skyldig i sigtelserne mod ham, men blev af dommeren varetægtsfængslet i foreløbig fire uger, oplyser Østjyllands Politi.

Den 18-årige blev anholdt klokken 21.02 tirsdag aften i det vestlige Aarhus. Her kom han sammen med en 29-årig mand kørende i en bil, som blev standset af politiet.

Den 29-årige har politiet sigtet for butikstyveriet i Tirstrup og for en række andre butikstyverier. Ifølge Østjyllands Politi erkendte han ved onsdagens retsmøde i Randers sig skyldig i 25 forhold om butikstyveri. Også han blev varetægtsfængslet.

Flere tyverier

Ud over tyveriet i Tirstrup drejer det ifølge politiet sig om tyverier begået i Harlev J, Aarhus C, Randers Odder, Viby J, Tilst og Åbyhøj.

Det er politiets opfattelse, at de to mænd var sammen til stede ved supermarkedet i Tirstrup.

Ved tyveriet blev der stjålet 11 flasker olie, en pakke is og noget slik. Værdien af det samlede udbytte løber ifølge Østjyllands Politi op i 1345 kroner.

Gælder fire uger

Også den 29-årige blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Begge mænd valgte ifølge Østjyllands Politi at acceptere dommerens afgørelse og vil ikke indbringe spørgsmålet om varetægtsfængsling for Vestre Landsret.

Den 59-årige blev efter episoden kørt på hospitalet, hvor han blev behandlet for en flænge i armen.

Powered by Labrador CMS