Ung mand melder sig selv

Ung mand, som politiet mistænker for at stå bag en stribe røverier i Aalborg, er blevet anholdt fredag aften

Udgivet Opdateret

KORT RESUME AF DENNE ARTIKEL

En ung mand er mistænkt for at stå bag fire knivrøverier i Aalborg. Han har selv henvendt sig på politistationen og er blevet anholdt.

Tre af røverierne blev begået torsdag og fredag, mens det fjerde blev begået 26. december. Manden vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af lørdag.

Politiet mistænker ham for at stå bag røverierne, der er sket i Aalborg. Han har erkendt mindst et af røverierne og var i besiddelse af koster fra et af røverierne.

Røverierne er blevet begået ved en Kvickly, en Shell tankstation, en SuperBrugsen og en 7-Eleven-kiosk. I alle fire tilfælde er røverierne blevet begået med en kniv.

Denne faktaboks blev genereret af Labrador AI og korrekturlæst af en journalist.

En ung mand, som er mistænkt for at stå bag en række røverier i Aalborg, har fredag aften kort før klokken 23 selv henvendt sig på politistationen, hvor han er blevet anholdt.

Det meddeler vagtchef ved Nordjyllands Politi René Kortegaard.

- Han erkender i hvert fald det ene af dem, og han er også i besiddelse af koster fra det ene af røverierne, siger han.

Politiet mistænker ham for at stå bag fire knivrøverier i Aalborg. Tre af røverierne er blevet begået torsdag og fredag, mens det fjerde blev begået 26. december.

I grundlovsforhør lørdag

Manden vil blive fremstillet i grundlovsforhør i løbet af lørdag.

Indtil da skal manden afhøres, og politiet fortsætter efterforskningen af de nærmere omstændigheder, lyder det.

- Vi sigter jo ikke nogen for noget, som vi ikke kan bevise. Men vi mistænker ham i hvert fald for at stå bag de sidste røverier, der er sket her i Aalborg, siger René Kortegaard.

Tilstod ét af røverierne

På det sociale medie X skriver Nordjyllands Politi, at manden tilstod at være gerningsmanden til flere af de seneste røverier i Aalborg, da han henvendte sig på stationen.

Både ved et røveri begået ved en Kvickly i Dannebrogsgade i Aalborg Vestby fredag aften og et røveri mod tankstationen Shell på Engtoftevej tidligere på dagen blev gerningsmanden beskrevet som spinkel af bygning.

Ved begge røverier blev det desuden nævnt, at gerningsmanden bar en Adidas-trøje med et hvidt logo.

Politiet har arbejdet ud fra en hypotese om, at røverierne er begået af den samme gerningsmand.

Brugte en kniv

Den unge mand er desuden mistænkt for at stå bag et røveri mod SuperBrugsen på Sjællandsgade torsdag og et mod en 7-Eleven-kiosk på Aalborg Banegård, som blev begået 26. december.

I alle fire tilfælde er røverierne blevet begået med en kniv.

Powered by Labrador CMS