15-årig pige seksuelt misbrugt ved stort fodboldstævne

Et stort fodboldstævne i Nordjylland blev alt andet end sjovt for en 15-årig norsk pige, der har anmeldt et seksuelt overgreb til politiet.

Det var i dette område, at den 15-årige pige siger, hun blev seksuelt krænket. Foto: Google Streetview
Udgivet Opdateret

Normalt er fodboldstævner forbundet med sjov, motion og leg, men det blev alt andet end sjovt for en 15-årig norsk pige. Hun blev sent om aftenen fredag udsat for et groft seksuelt overgreb af tre sydlandsk udseende mænd, oplyser Nordjyllands Politi.

Pigen var deltager ved det stort anlagte fodboldstævne Dana Cup i Hjørring og skulle fredag hen til den centrale busholdeplads, der er indrettet ved netop området, hvor fodboldstævnet holdes. På en bænk i et skovstykke ved hjørnet Hestkærvej og Thomas Morilds Vej forgreb tre unge mænd sig på pigen, har hun fortalt politiet. Det skriver vagtchef Bent Højgaard i en melding til pressen.

Hun blev under overgrebet fastholdt og under tvang udsat for anden seksuel omgang end samleje i flere minutter. Pigen har selv oplyst til politiet, at flere personer passerede forbi i området, mens overgrebet stod på.

Derfor er det politiets opfattelse, at der kan være vidner til den ubehagelige episode, der er sket ved 23.30-tiden.

I pressemeddelelsen fremgår det, at politiet for nuværende ikke har yderlige oplysninger omkring omstændighederne ved overgrebet.

Dog er der et udførligt signalement af de tre overfaldsmænd.

De beskrives som:

A: 17 til 18 år, almindelig til muskuløs af bygning, cirka 180 centimeter høj, mørk i huden og med mørkt kort hår, iført hvid trøje og beige cowboybukser

B. 17 til 18 år, spinkel af bygning, cirka 170 centimeter høj, mørk i huden, ørelangt mørkt krøllet hår, iført mørk hættetrøje med røde mærker fordelt over hele trøjen

C: 17 til 18 år, cirka 180 centimeter høj, mørk i huden, krøllet mørk hår, iført mørkerød t-shirt.

Nordjyllands Politi vil selv sagt gerne høre fra eventuelle vidner, og det kan kontaktes på telefon nummer 114.

Powered by Labrador CMS