26-årig søger kontakt til ukendt redningsmand

Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

26-årige Shaker Redha fra Gentofte er en meget taknemmelig mand.

Søndag blev han reddet op af Øresund af en norsk mand, som var ude at padle med sit »paddle board«, skriver Berlingske.

»Han har reddet mit liv, og jeg vil meget gerne takke ham for indsatsen. Jeg er meget taknemmelig for, hvad han har gjort for mig,« siger Shaker Redha.

Han var taget ud til Skovshoved Havn for at prøve sin nye vandscooter – en ny sportsmodel med flere hestekræfter end de, han hidtil havde prøvet. Derfor kunne han ikke styre den, og det gik galt.

Han faldt i vandet uden mulighed for at komme op på vandscooteren igen.

»Jeg var langt fra kysten og havde svært ved at svømme i bølgerne,« siger Shaker Redha, der heller ikke havde våddragt på.

»Jeg have almindeligt joggingtøj på og så en redningsvest. Men desværre havde jeg ikke lukket redningsvesten ordentligt, så den fungerede ikke, som den skulle. Da jeg lå i vandet, var jeg ude af stand til at svømme, og jeg troede, at jeg skulle dø. Jeg var helt udmattet,« siger han.

Heldigvis så en padler ham. Med sit board og sin åre padlede han hen til Shaker Redha og fik ham op på boardet. Og med Shaker Redha liggende på boardet, svømmede han hele vejen ind til havnen.

»Det er en kraftpræstation uden lige. Og jeg fik aldrig sagt tak til ham, og det skylder jeg ham,« siger Shaker Redha.

Shaker Redha, der har eget transportfirma, blev efterfølgende kørt på skadestuen og er allerede udskrevet.

»Jeg har bare lidt ondt i hovedet. Men mest af alt er jeg taknemmelig for, at mit liv blev reddet i dag, Så hvis min redningsmand læser det her, må han meget gerne kontakte mig,« siger han.

Powered by Labrador CMS