70-årig kvinde skudt tre gange med strømpistol

Episoden fandt sted på kvindens fødselsdag.

Politiet skød den 70-årige kvinde tre gange med strømpistolen. Genrefoto. Foto: Scanpix/Regis Duvignau
Udgivet Opdateret

Politiet i Florida mistænkes for at have skudt en 70-årig kvinde tre gange med en strømpistol, på hendes fødselsdag, fordi de ville ransage hendes hjem. Det skriver NBC News.

NBC News refererer til retsdokumenter fra sagen, hvor man også kan læse, at kvinden, Barbara Pinkney, er blevet sigtet for at stå i vejen for politiets arbejde, og for vold mod en betjent.

Artiklen fortsætter under videoen 

Barbara Pinkney fortæller selv en anden historie. Hun bor i byen Bradenton, og hun fortæller til NBC News, at politiet opsøgte hende i forventning om, at de kunne finde hendes barnebarn på adressen.

Barnebarnet var under mistanke for at have båret på et våben, mens han var prøveløsladt, og derfor ønskede politiet at få ham anholdt.

Problemet var bare, at Barbara Pinkney ikke havde barnebarnet boende. Hun fortæller NBC News, at barnebarnet havde opgivet hendes adresse som sin bopæl, men han boede der altså ikke.

Politiet havde ingen ransagningskendelse

Barbara Pinkney fortæller også, at hun blevet meget bange, da det bankede på døren.

Hun krævede, at politiet skulle fremvise en ransagningskendelse, hvis de ville have adgang til hendes hjem. Hun fortæller, at betjentene ikke mente, at der var brug for en, og de fortalte hende, at hun risikerede at blive anholdt, hvis barnebarnet faktisk var hos hende. Hun nægtede fortsat at give dem adgang til sit hjem, og så løb det af sporet.

Barbara Pinkney fortæller, at hun forsøgte at lukke sin dør. En betjent greb ud efter hende, og på videooptagelser, NBC News har adgang til, kan man se, at Barbara Pinkney bliver skudt med strømpistolen.

Barbara Pinkney blev ramt tre gange af strømpistolen. Betjenten har forklaret, at han blev overfaldet af kvinden, og strømpistolen ingen effekt havde på hende.

Derfor blev den 70-årige kvinde tvunget i jorden. Hun fik et knæ i ryggen, håndjern på, og så blev hun anholdt.

Politiet fandt i øvrigt ikke barnebarnet på adressen.

Powered by Labrador CMS