72-årig trak pistol mod ung mand

På en tankstation trak en 72-årig en pistol mod en 19-årig mand. Senere blev den 72-årige anholdt.

En 19-årig blev natten til tirsdag truet på livet af en 72-årig mand, der pegede en plastikpistol mod den 19-årige. Foto: Ritzau Scanpix/ Iris/ Arkiv
Udgivet Opdateret

Der udspillede sig noget af en episode på en tankstation på Ormslevvej i Viby Jylland natten til tirsdag.

Efter lidt bøvl i køen til kassen trak en lettere beruset 72-årig mand en pistol mod en 19-årig mand, der også var kunde i butikken. Det fremgår af døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

Den 72-årige var langsom til at lægge sine varer op på disken, og det blev den 19-årige mand irriteret over. Det fik den 19-årige til at gå foran køen, skubbe mandens varer til side og betale for sine egne.

Men det fik den 72-årig til at indgå i en højlydt diskussion med den 19-årige. Diskussionen endte med, at den 72-årige trak en pistol op af sit medbragte net og sagde “jeg har noget til dig”.

Den 72-årige forsvandt ud i en taxa, der holdt og ventede på ham ude foran tanken.

Ekspedienten på tankstationen og den 19-årige, der var blevet truet, var begge chokeret over hændelsen, men kontaktede efterfølgende politiet.

Det lykkedes politiet at standse den taxa, som den 72-årige befandt sig i. Han blev anholdt.

Den 72-årige erkendte at have trukket pistolen, men forklarede, at der var tale om en pistol af plastik. som han havde givet til sin ven efter hændelsen.

Østjyllands Politi kørte hen til vennen, der bekræftede den 72-åriges fortælling og viste plastikpistolen, som politiet beslaglagde.

Den 72-årige mand er blevet sigtet for trusler på livet.

Powered by Labrador CMS