Alexandras eksmand chokerer: Nu er det slut

Martin Jørgensen har været kæreste med Eva Harlou gennem fire år. Nu er de gået fra hinanden.

Udgivet Opdateret

Siger man navnet Martin Jørgensen, så er der nok to navne, der popper op i danskernes bevidsthed. Den ene er den tidligere landsholdsspiller i fodbold, som gjorde karriere i mange i italienske storklubber, mens den anden er kendt for noget lidt mere broget.

Artiklen fortsætter under videoen.

Martin Jørgensen blev nemlig landskendt, da det kom frem, at han var i et forhold med prinsesse Alexandra – efter, at hun var blevet skilt fra prins Joachim. De to blev gift den 7. februar 2007, men i september 2015 var det slut og de to lod sig skille.

Men der gik ikke længe efter bruddet med Alexandra før, at den kendte fotograf allerede havde en ny kendis i kikkerten. Denne gang var det Eva Harlou, der er kendt fra flere TV-programmer såsom X Factor. Og i mere end fire år har de to udgjort et af Danmarks mest kendte par, men nu er det altså slut, skriver Her&NU.

Modsigende udtalelser

Til Ekstra Bladet bekræfter Eva Harlous manager, Salli Mortensen, at de to ikke har været kærester i en rum tid.

– Det er korrekt, at de ikke har dannet par i en længere periode, siger Salli Mortensen til Ekstra Bladet.

Dette står ellers i skærende kontrast til Martin Jørgensens udtalelser under Copenhagen Fashion Week for få uger siden, hvor han udtalte, at alt var godt mellem de to.

Martin Jørgensen var i mange år fast fotograf for JJ Film, som har filmet mange af de TV-programmer, der har omhandlet kongehuset. Martin Jørgensen har blandt andet været med til at lave udsendelserne ‘Prinsesse Alexandra og verdens børn, og ‘Alexandra, prinsesse i tiden’.

Powered by Labrador CMS