Amalie melder klart ud

Amalie Szhigethy har det godt igen efter ’kidnapningen’ af døtrene

Udgivet Opdateret

Amalie Szigethy er så langt man kan komme fra et tillidsfuldt forhold til døtrenes far, Mikkel Skelskov, efter at han kort før jul sidste år hensatte hende i en tilstand af chok.

Det fortalte den tidligere ’Forsidefruer’ om til kendte.dk ved premieren på ’Folk & Røvere i Kardemomme by’ søndag morgen i Palads.

– Jeg taler ikke om ham, sagde den 31-årige realitystjerne indledningsvis på den røde løber.

Stak af med børnene

Den klare udmelding skal ses i lyset af, at han kort før jul sidste år under et aftalt samvær med eksparrets børn, Josephine, seks og toårige Hannah stak af til Østrig uden at have fortalt moren om rejseplanerne.

Og hun stoler tilsyneladende ikke på ham.

Gik ud med det offentligt

Grådkvalt iværksatte realitystjernen derfor en større efterlysningskampagne gennem sit enorme netværk på Instagram og diverse andre medier i forsøget på at finde ud af, hvor de var henne i verden.

– Jeg gik ud med det offentligt, da han tog dem væk, og fordi jeg ikke kunne finde dem, forklarede hun i biografen.

– Nu har jeg det godt igen, når pigerne er hos mig, sagde hun, der efter en stor åbenhed i sagen nu har klappet i som en østers.

—Jeg vil ikke sige noget om, hvad der skal ske nu. Jeg gør det for at beskytte pigerne og mig selv. Så vi lever livet, og kigger fremad, lød det fra hende.

Amalie kan smile igen, efter at hun har fået døtrene hjem igen oven på en hemmeligholdt rejse med deres far til Østrig.
Amalie kan smile igen, efter at hun har fået døtrene hjem igen oven på en hemmeligholdt rejse med deres far til Østrig.

Familieretten har talt

Kort efter hjemkomsten fra Østrig kom det frem, at parret mødtes i Familieretten, hvor Mikkel Skelskov for det første fik besked på at aflevere børnene, selvom de delte forældremyndigheden.

Amalie vandt i første omgang den midlertidige bopæl, mens spørgsmålet om den ene af parterne fremadrettet skal tilkendes den fulde forældremyndighed er under behandling.

Powered by Labrador CMS