Bendtner skadet: Båret fra banen mens han fik ilt

Den danske angriber lagde op til et mål, men Nicklas Bendtner måtte senere udgå i kampen mod Birmingham.

Nicklas Bendtner måtte udgå med en skade, da Nottingham Forest fredag aften vandt 3-1 hjemme over BirminghamFoto: Andrew Boyers/Scanpix.

Nicklas Bendtner lagde op til et mål, men måtte senere udgå med en skade, da Nottingham Forest fredag aften vandt 3-1 hjemme over Birmingham i Championship.

Efter 33 minutter sørgede den danske angriber for oplægget, da Eric Lichaj bragte Nottingham foran 1-0.

Cirka ti minutter inde i anden halvleg blev Nicklas Bendtner imidlertid skadet efter et sammenstød. Han blev båret fra banen liggende på en båre, mens han fik ilt.

Ifølge Nottingham Posts hjemmeside blev danskeren tilsyneladende ramt af Birminghams Michael Morrison i området omkring akillessenen.

Kender ikke skadens omfang

Det er endnu uklart, hvor alvorlig skaden er.

– Det er svært at sige, om Nicklas’ skade er alvorlig.

– Vi bliver nødt til at vente, indtil han er blevet skannet i morgen (lørdag, red.), og så kender vi problemets omfang.

– Vi håber, at det ikke står alt for slemt til med ham, siger Nottingham Forests cheftræner, Philippe Montanier, til klubbens hjemmeside.

Bendtner blev afløst af Apostolos Vellios, der lidt senere scorede til 2-0.

Første sejr

Birmingham fik senere reduceret til 1-2, inden Forest igen scorede og sikrede den første sejr i Nicklas Bendtners tid i klubben.

Danskeren havde et hovedstød forbi mål i første halvleg.

Det var anden gang, at han var foretrukket til Nottingham Forests startopstilling i Championship. Bendtner har foreløbig scoret et mål for klubben.

Med fredagens sejr har Nottingham Forest 15 point for 12 kampe. Klubben ligger nummer 13 i den næstbedste række.