Berygtet kattemorder stadig på fri fod: Har myrdet 200 katte

En seriekattemorder, der lemlæster sine ofre, gør det måske for seksuel tilfredsstillelse.

Kattene får deres hoved, hale og potter skåret af. Nogle bliver endda skåret midt over.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Endnu to døde katte er blevet fundet i en makaber sag om en katteseriemorder, der mistænkes for at stå bag mordet på mere end 200 katte omkring London.

De to nye ofre er blevet fundet med mindre end 24 timers mellemrum. En velgørenhedsorganisation, der redder dyr, har indsamlet de døde dyr. Organisationen har fundet et mønster og mener, at morderen myrder tre eller fire katte om ugen. Det skriver det britiske medie Metro.

Elsker at udstille døde katte

Morderen er tidligere blevet kaldt “Corydon Kattemorderen”, da mange af mordene har fundet sted i byen, der ligger syd for London.

– Vi tror, at han får et kick af at udstille dyrene, helst under soveværelsesvinduer, siger Tony Jenkins, der er medstifter af velgørenhedsorganisationen og fortsætter:

– Det er bekymrende, at vi endda har fundet nogle af de døde dyr ved siden af legepladser, hvor små børn er.

Slår dem ihjel i deres egen baghave

Kattemorderen har en helt særlig teknik, når han “afliver” de stakkels dyr. Han dræber dem med vold og venter så en halv time, indtil blodet er begyndt at størkne. Så skærer han hovedet af dem.

Mange af snittene er kirurgiske, men nogle er mere hurtige, og det er endda muligt, at morderen har dræbt nogle af kattene på deres ejeres grund.

– Vi begyndte vores efterforskning i september 2015. Siden da har vi indsamlet omkring 180 lig, alle med samme sår. Deres hoved eller hale er blevet skåret af, nogle gange begge dele. Nogle har fået deres for- eller bagpotter skåret af, andre er bogstavelig talt skåret i to, fortæller Jenkins.

Døde katte i hele England

En af de nyligt fundne døde katte er blevet sendt til obduktion for videre efterforskning. Alle de døde katte ligner hinanden – de har været udsat for en kombination af halshugning samt manglende hale eller poter. De afskårne dele er muligvis en form for trofæ for morderen.

– Alle kattene er blevet myrdet med et slag og så skåret op og lemlæstet med en kniv. Med mindre der er et dyr, der kan bruge en kniv, står et menneske bag, siger Jenkins.

Efterforskningen begyndte efter talrige af hovedløse katte blev fundet omkring London, men nu har det spredt sig til hele landet.

Powered by Labrador CMS