Bestialsk knivdrab: 48-årig mand anholdt

En 48-årig er anholdt i drabssag fra Svendborg.

Udgivet Opdateret

Fyns Politi har onsdag eftermiddag anholdt en mand, sigtet for at stå bag det drab, der fandt sted på Klosterplads i Svendborg, 16. november ud på eftermiddagen. Fyns Politi fik 13.44 anmeldelse om, at en mand var blevet stukket i halsen med en kniv på Klosterplads.

Manden blev kort efter erklæret død af en ambulancelæge, og man har fra politiets side siden da forsøgt at identificere vedkommende. Henrik Justesen, leder af efterforskning af personfarlig kriminalitet ved Fyns Politi, fortæller Newsbreak.dk, at man har et ID på den dræbte, men man har endnu ikke identificeret vedkommende endeligt.

– Vi har endnu ikke talt med pårørende, siger Henrik Justesen.

Gerningsmanden forsvandt fra Klosterplads ad Jernbanegade, og politiet jagter ham nu. Selvom det signalement, der er blevet sendt ud af manden, er en kende mangelfuldt, virker Henrik Justesen dog fortrøstningsfuld.

– Vi har nogle i kikkerten. Vi søger i Svendborg i øjeblikket, fortalte Henrik Justesen til Newsbreak.dk kort før, politiet kunne melde ud, at en 48-årig mand er blevet anholdt og sigtet for drabet på en 74-årig mand.

Anholdelsen blev foretaget her til eftermiddag i området omkring Svendborg Sygehus.

Klosterplads er stadig en arbejdsplads

Fra politiets side ved man endnu ikke, hvad der førte til, at den ældre mand blev knivdræbt.

– Vi har en død person og mangler en gerningsmand. Så er det svært at kende motivet, forklarede Henrik Justesen. Han tilføjer, at der løbende løber nye meldinger ind fra hans kolleger, der har talt med vidner til drabet.

I mellemtiden vil politiets kriminalteknikere og retsmedicinere gå gerningsstedet igennem.

Man ved, at den ældre mand blev dræbt med en kniv. Men man ved ikke, hvilken kniv, og man ved heller ikke, hvor mange gange manden faktisk blev stukket.

 

Powered by Labrador CMS