Brændstofbøvl: Bil skød røg ud

Tankstationerne F24 på Strandvejen ( billedet ) og på Egeskovvej i Fredericia fik hældt forkert brændstof i standerne i weekenden. Foto: Claus Fisker/Scanpix.
Udgivet Opdateret

To F24-stationer i Fredericia har ved en fejl byttet rundt på benzin og diesel. Det kan blive dyrt

Som vi skrev i går har der på F24-tankstationerne på henholdsvis Strandvejen og Egeskovvej i Fredericia ved en menneskelig fejl været byttet rundt på benzin og diesel. Den ene station havde benzin i diesel-standere, hos den anden forholdt det sig omvendt.

Jesper Stensgaard fra Fredericia fortæller til DR Trekanten, at hans dieselbil opførte sig mærkeligt, efter han havde tanket.

– Jeg når omkring 20 meter, så stopper bilen af sig selv, og den begynder at skyde røg ud, fortæller han. Bilen er stadig på værksted, så han ved ikke, hvad fejlen har betydet for ham.

Ødelægger bilen

Det kan blive særdeles dyrt.

Lone Otto, afdelingsleder i teknisk afdeling i bilejernes interesseorganisation FDM, siger til DR Trekanten, at bilen skal på værksted med det samme, hvis der er forkert brændstof på.

– Det er ikke så kritisk at fylde diesel i en benzinbil, men det er derimod kritisk at fylde benzin i en dieselbil, fortæller hun.

Q8, der ejer F24, opfordrer berørte bilister til at sende værkstedsregningen til dem.

Powered by Labrador CMS