Brøndby færdige

Salzburg var for stærke

Over 22.000 tilskuere på Brøndby Stadion var med til at sætte en fantastisk kulisse - men det var ikke nok til at sikre Brøndby videre færd.

Fremtiden står på Europa League for de danske mestre fra Brøndby efter holdet tabte Champions League play-off kampen onsdag aften mod RB Salzburg med 1-2.

Det var samme cifre som Brøndby tabte den første kamp i Østrig.

Dermed vinder RB Salzburg samlet med 4-2.

Slukkede lyset hurtigt

Scoringer i de første ti minutter af Benjamin Sesko og Brenden Aaronson slukkede hurtigt lyset for Brøndby, og selvom Andreas Maxsø fik reduceret i anden halvleg, var hjemmeholdet aldrig reelt tæt på at presse østrigerne.

Mens østrigerne for tredje år i træk er klar til Champions Leagues gruppespil, må Brøndby således nøjes med Europa League.