Chok-nyt om Mikkel Hansen

Kommer ikke på banen mere i denne sæson

Udgivet Opdateret

Håndboldstjernen Mikkel Hansen har været sygemeldt med symptomer på stress siden februar, men nu er han i bedring.

Aalborg Håndbold oplyser på sin hjemmeside mandag, at klubbens største profil påbegynder genoptræning i den kommende periode.

Det bliver dog ikke til flere kampe i indeværende sæson, slår klubben fast.

- Jeg har været gennem en hård mental periode, hvor jeg heldigvis har haft en fantastisk opbakning fra min familie, venner, faglige eksperter og arbejdsgiver.

- Nu er jeg et sted, hvor jeg igen har energi og overskud til at kunne fokusere på at komme tilbage til den sport, som jeg elsker, siger Mikkel Hansen ifølge Aalborgs hjemmeside.

Individuel genoptræning

Mikkel Hansen går i gang med individuel genoptræning og skal også indgå i træning med sine holdkammerater.

Men Aalborg slår altså fast, at det er vigtigt med "en gradvis tilbagevenden og optrapning af træningen". Derfor tør Aalborg-direktør Jan Larsen ikke sætte dato på, hvornår Mikkel Hansen igen spiller en håndboldkamp.

- Med den positive udvikling i Mikkels helbred håber vi, at han vil være klar til at deltage i træningen med resten af spillertruppen, når vi starter forberedelserne til den nye sæson i slutningen af juli måned.

- Dog kan vi på nuværende tidspunkt ikke være konkrete i forhold til, hvornår han kan gøre comeback i kamp, siger Jan Larsen.

Mikkel Hansen skiftede til Aalborg forud for denne sæson.
Mikkel Hansen skiftede til Aalborg forud for denne sæson.
Powered by Labrador CMS