Cykeltyv fanget i Tyskland med danske cykler

Foto: Colourbox.com (modelfoto)
Udgivet Opdateret

En rumænsk cykeltyv troede, at han var over alle bjerge, da han i sidste måned var nået til Passau ved den tysk-østrigske grænse med et parti cykler stjålet i Nordjylland.

Men han tog fejl. Ved grænsen til Østrig stod tysk politi klar og anholdt den 28-årige mand, som nu er blevet udleveret til Danmark.

Tyveriet fandt sted natten mellem 22. og 23. januar, hvor et større antal dyre mountainbikes blev stjålet ved et indbrud i en cykelforretning i Nørresundby. Men allerede 24. januar blev cyklerne fundet af tysk politi, da man kontrollerede den unge rumæners bil.

Manden blev anholdt og udleveret til Udlændingekontrolafdelingen i Padborg, og tirsdag bliver han fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg. Han er sigtet for tyveri og hæleri, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet mener, at der kan være medgerningsmænd på fri fod, og derfor har anklagemyndigheden hos Syd- og Sønderjyllands Politi anmodet retten om, at grundlovsforhøret afholdes for lukkede døre.

Powered by Labrador CMS