Dansekonge annoncerer sidste show nogensinde

Udgivet Opdateret

Når danse-forestillingen Dangerous Games rammer teatre i Danmark, er det sidste gang, Michael Flatley står bag trinnene i Lord of the Dance

Michael Flatley har i 20 år været Lord of the Dance, men nu træder kongen tilbage: Danseforestillingen Dangerous Games bliver den sidste med Michael Flatley ved roret.

Det tegner til at blive en brag af et finale-show for manden, der introducerede verden for den irske riverdance.

Michael Flatley selv er trådt tilbage fra rollen som Lord of the Dance og har overladt kampen mod det onde til tre suveræne mandlige dansere: James Keegan, Morgan Comer and Mathew Smith. De danser på skift rollen som Dansens Herre, der skal forhindre den onde fyrste Don Dorcha i at lade mørket opsluge verden. Flatley, der har instrueret og koreograferet showet, vil åbne hver forestilling med en rørende videosekvens, der fortæller historien om hans livsværk, som han nu overlader til et ungt, karismatisk og energisk ensemble.

Publikum skal dog ikke snydes for Michael Flatleys enestående evner som danser, og som en afsluttende surprise på hvert show, toner Lord of the Dance himself frem på scenen i en holografisk 3D-udgave og leverer sit afsluttende mesterværk.

Castet består af 40 unge perfomere og ny musik af Gerard Fahy, sunget af Nadine Coyle. Forestillingen spiller flere steder i landet i februar og marts.

 

Powered by Labrador CMS