Dansker i spil som sæsonens bedste i bundesligaklub

Danske Andreas Christensen har under sit lejeophold i tyske Borussia Mönchengladbach gjort det så særdeles fremragende, at han nu er i spil til at blive kåret som sæsonens spiller.

Andreas Christensen har gjort det rigtig godt i Borussia Mönchengladbach, hvor han er udlejet til fra Chelsea, og hans solide præstationer har nu gjort, at han er med i kapløbet om at blive sæsonens bedste spiller op til den igangværende vinterpause. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det hagler ned over danske Andreas Christensen, der i øjeblikket er lejesvend i bundesligaklubben Borussia Mönchengladbach.

Haglen består mestendels af roser.

Danskeren har gjort det så godt i den tyske klub, at han er med i kapløbet om at blive halvsæsonens bedste spiller. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Månedens spiller

Det er ikke første gang, Andreas Christensen får hæder i klubben, der har lejet ham i engelske Chelsea FC. I oktober blev han nemlig kåret til månedens bedste spiller.

– Den 19-årige Chelsea-spiller har imponeret i første halvdel af sæsonen med sin exceptionelle placeringsevne, rolige spil og fatning om bolden i det centrale forsvar. Han har været en fast mand siden femte kamp, skriver Gladbach på sin hjemmeside.

Powered by Labrador CMS