Danskere spiller sig op i Portugal Masters

Thorbjørn Olesen nåede at gå anden runde i fem slag under par, før han måtte gå i klubhuset efter 12 huller ved Portugal Masters. Foto: Rene Schütze/FOTOGRAF RENZ SCHYTZE
Udgivet Opdateret

Morten Ørum Madsen ligger i top-5 i Portugal Masters, som igen blev præget af regn. Thorbjørn Olesen på op i feltet før afbrydelse.

Morten Ørum Madsen har fået gang i det gode spil ved Portugal Masters.

Den danske golfspiller ligger efter fredagens runde på en delt femteplads i ni slag under par.

Morten Ørum Madsen nåede dog kun at færdiggøre 13 huller på anden runde, for lige som torsdag blev Portugal Masters præget og plaget af massiv regn. Til sidst var det for mørkt til at spille runden færdig.

Derfor er det endnu ikke klart, hvilke spillere der avancerer til finalerunderne.

Thorbjørn Olesen tog et godt spring i den rigtige retning, da han gik i fem slag under par på de første 12 huller, inden han måtte gå i klubhuset.

Han er samlet fem slag under par, så han ligger på en delt 26.-plads.

Søren Kjeldsen, Joachim B. Hansen og Lucas Bjerregaard ligger i samlet tre slag under par også fornuftigt til, men ingen af de tre blev færdige med runden.

Lucas Bjerregaard nåede faktisk slet ikke at komme i aktion, hvilket han ikke var ene om.

Søren Hansen ligger i øjeblikket på den forkerte side af cutgrænsen i et slag under par, men også han mangler at spille en del huller, så meget kan nå at ændre sig.

Helt i top ligger franskmanden Alexander Levy, som med 10 birdies gik en fremragende runde i 61 slag.

Med samlet 18 slag under par er han tre slag bedre end belgieren Nicolas Colsaerts, som dog mangler at spille to huller på anden runde.

Det var Nicolas Colsaerts, som torsdag gik første runde i 60 slag, en tangering af den bedste runde i European Tours historie.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS