Den danske Batman slår til igen: To mistænkte anholdt

Det krævede en solid travetur. Men Batman gav ikke op.

Batman poserer her med sin navnebroder. Torsdag var han igen på arbejde. Foto: Nordsjællands Politi.
Udgivet Opdateret

Det er ikke mange dage siden, Newsbreak.dk sidst kunne fortælle om snushanen Batman, der er dansk og samarbejder med Nordsjællands Politi om at fange forbrydere. Fra politiets side har man selv skrevet om Batmans gerninger på politikredsens Facebook-side, men det er åbenbart ikke alle, der læser med.

I hvert fald mødte Batman flere mistænkte, blot et døgn efter, at han sidst havde haft snuden i jorden i jagten på kriminelle. Det skriver politiet – igen – på den dertilhørende for kredsens Facebook-side.

Torsdag 12.30 slog to mænd løs på en tredje mands bil. Manden blev også stukket i læggen med en kniv, hvorefter at de to mænd stak af i deres egen bil. Fra politiets side kendte man bilmodellen, og en patrulje betjente blev sendt ud i området for at finde den.

Jagten gik til fods

Betjentene fik også hurtigt øjnene op for en bil, der passede på beskrivelsen. I bilen sad der to yngre mænd, der forsøgte at gasse op og køre væk, da de så etaten. Efter en kort flugt fra politiet blev bilen droppet til fordel for flugt til fods.

Mændene havde fire ben i alt. Batman har også fire ben. Og en forrygende næse. Han blev sluppet løs i området, og så gik jagten ellers. Snuden var plantet i jordhøjde, og 1500 meter senere befandt man sig midt i et grønt og moset område. Her traf betjentene to formodede gerningsmænd ved en søbrred.

De blev anholdt og varetægtsfængslet. Batman? Han fik ros.

Powered by Labrador CMS