- Det kom som en kæmpe overraskelse

Det kom som en kæmpe overraskelse for Morten Kjeldgaard, da hans kæreste gik på knæ og friede

Morten Kjeldgaard (th) ses her sammen med sin forlovede Frederik Haun.
Morten Kjeldgaard (th) ses her sammen med sin forlovede Frederik Haun.
Udgivet Opdateret

Det var som et lyn fra en klar himmel for 'Vild med dans'-stjernen Morten Kjeldgaard, da hans kæreste gennem tre år, Frederik Haun, i starten af december måned friede. 

I øvrigt mens parret havde en række gode venner, blandt andet Jenna Bagge og Asta Bjørk, som også var en del af det store danseshow i 2021, omkring sig.

- Jeg havde absolut ingen anelse om Frederiks forehavende. Det kom som en kæmpe og ubeskrivelig vidunderlig overraskelse, siger Morten Kjeldgaard til Newsbreak.dk.

Havde behov for at sunde sig

Af et video-opslag fra den 'lille' happening, Frederik Haun for nylig har delt på Instagram, er det da også tydeligt, at Morten Kjeldgaard lige havde behov for at sunde sig, da kæresten gik på knæ. 

Morten Kjelgaard åbner også lidt op omkring planerne for det kommende bryllup.

- Det bliver ikke i kirken. Vi forestiller os en romantisk scene i det fri. Måske på en strand et sted i verden, forklarer han, og nævner desuden, at der endnu ikke er sat nogen dato for den store dag.

- Så langt er vi slet ikke nået. Vi har talt om 2023 eller måske 2024, siger Morten Kjeldgaard. 

Er ved at være der

Han har netop igen taget fat på prøverne til 'Mathilde the Musical' på Det Kongelige Teater, efter at have været smittet med covid-19 for anden gang. 

- Det har været vildt hårdt komme i gang igen. Jeg har virkelig kunnet mærke dønningerne fra smitten i både muskler og lunger. Men jeg er heldigvis ved at være der, hvor jeg skal være, fortæller han til Newsbreak.dk. 

Der er premiere på forestillingen den 27. januar.

Powered by Labrador CMS