Disney søger dansetalenter

Nu får Violettafans i Norge, Sverige og Danmark mulighed for selv at blive dansende stjerner på Disney Channel.
Udgivet Opdateret

I påsken lanceres Violetta Dance, en dansekonkurrence inspireret af Disney Channels tv-succes Violetta. De tre vindere rejser sammen til London, indspiller deres dansetrin i et professionelt dansestudio og får dem vist på Disney Channel i efteråret.

Disneys populære børne- og ungdomsserie Violetta har sunget og danset sig ind i mange hjerter i Danmark. Nu får Violettafans i Norge, Sverige og Danmark mulighed for selv at blive dansende stjerner på Disney Channel.

Med dansekonkurrencen Violetta Dance opfordres børn og unge til at optage deres bedste dansetrin til de kendte hits fra serien ”Verden ligger åben nu” og ”Right now”. De bedste dansere udvælges, og vinderen fra Danmark, Norge og Sverige flyves til London for at indspille en kort professionel musikvideo, der vises på Disney Channel i efteråret.

I hele konkurrenceperioden kan alle de håbefulde unge dansetalenters flotte dansesekvenser ses på Disney Channels hjemmeside. Man kan indsende sin dansevideo fra i dag og indtil 29. maj, hvor vinderen skal findes. Deltagelse kræver naturligvis forældres accept.

Dans, sang, kærlighed og venskab

I Violetta følger vi pigen Violetta, spillet af Martina Stoessel, der, efter at have boet mange år i Europa, vender tilbage til Buenos Aires. Her oplever Violetta en ny verden med dans, sang, kærlighed, og venskaber.

Musik og dans er en essentiel del af tv-seriens fortælling, hvor hvert afsnit byder på nye sange og aspekter af Violettas liv.

Verdensomspændende succes med dansk islæt

Violetta, der filmes i Argentina, vises nu i over 140 lande og oversættes til 18 forskellige sprog, herunder også dansk. De danske fans er netop nu i gang med anden sæson af serien, som er Disney Channels mest populære blandt de 6-12 årige. Hele 64 % af de danske piger i alderen 8-12 år har kigget med, når Violetta er rullet over skærmen.

Den unge danske sangerinde Clara Rugaard synger Violettas titelsang på dansk, og hver uge præsenterer Clara Violettas nordiske talkshow ”The Scoop”. Her diskuterer Clara serien sammen med sine medværter fra Norge og Sverige.

Ud over at tv-serien Violetta er populær, hitter Violetta også på nettet. Mere end 100.000 fans besøgte sidste år Violettas hjemmeside på www.disneychannel.dk og deltog i afstemninger og kommenterede på livebloggen i forbindelse med ugens afsnit. Med mere end 350 millioner YouTube-visninger har Violetta bragt sig foran Justin Bieber i flere europæiske lande.

I 2013/14 turnerede de internationale Violettastjerner i 12 lande med showet ”Violetta in Concert”.  En overvældende succes med 1 million solgte koncertbilletter og mere end 200 totalt udsolgte koncerter. Netop nu turnerer showet ”Violetta Live”, og mange af koncerterne er allerede udsolgt.

Nye afsnit af Violetta vises hver mandag, onsdag og fredag klokken 16 på Disney Channel.

Powered by Labrador CMS