Disse madvarer kan være farlige at varme igen

Det kan være svært at finde rundt i, hvad man må i et køkken. Nu får du svaret på om der er hold i genopvarmningsmyterne.

Udgivet Opdateret

Du står i køkkenet. Din mad hober sig op. Og du mister overblikket lige så stille.

Når du har indtaget dit længe ventede måltid og står tilbage med rester, så melder der sig altid et stort spørgsmål – skal det gemmes eller smides ud?

Artiklen fortsætter udner videoen

Og lige her kan der opstå en af farerne i køkkenet, som mange danskere sikkert kender. Du har med garanti hørt husmorrådet om, at man ikke må genopvarme persille eller grønkål, men har det hold i virkeligheden? Eller er det blot en skrøne, der har mejslet sig ind i danskernes bevidsthed og ledt os i unåde?

Hvert eneste år smider danskerne 260.000 tons mad ud årligt, skriver Fødevarestyrelsen – og meget af maden kan egentlig bruges eller blive opvarmet igen, men hvilken mad der må opvarmes igen kan være svært at finde hoved og hale i.

I galleriet øverst kan du se, hvilken mad du gerne må opvarme igen.

Powered by Labrador CMS