DM i nøgensvømning: Alle smider tøjet

For første gang afholdes DM i nøgensvømning. Foto: Iris/Scanpix (Modelfoto)
Udgivet Opdateret

Ved DM i nøgensvømning skal alle være nøgne – også tilskuerne

Fredag den 24. apri læggerl Blovstrød Svømmehal bassin til et helt nyt type svømmestævne i Danmark. Svømmerne må nemlig ikke have tøj på, da der er tale om det første uofficielle Danmarksmesterskab i nøgensvømning.

– Der har så vidt vides ikke tidligere været afholdt stævner i Danmark, hvor såvel deltagere som tilskuere er nøgne; men nu sker det, fortæller arrangørerne, Sigma SWIM i Allerød og Danske Naturister til Lokalavisen.dk.

Det er efterhånden en tradition, at der den sidste fredag i måneden i vinterhalvåret har været nøgensvømning i Blovstrød Svømmehal. Men fredag den 24. april er det altså så et stævne med forbillede i ‘International Naturist Federation’, som hvert år arrangerer stævner og mesterskaber i nøgensvømning.

– Alle er velkomne, enten man vil deltage i stævnet eller blot heppe og lege i pausen, men nøgenhed en naturligvis en forudsætning, lyder det fra Danske Naturister-København, der håber på stor opbakning til stævnet, og at det “forhåbentlig vil blive trendskabende indenfor nøgenarrangementer over hele landet”.

Powered by Labrador CMS