Dømt for mord: Mor dræbte sine to døtre

24-årige Samira Lupidi er blevet idømt mindst 24 års fængsel, efter hun dræbte sine to små døtre med knivstik for at få hævn over deres far.

Samira Lupidi er blevet idømt mindst 24 års fængsel for drabet på sine børn. Foto: Facebook
Samira Lupidi er blevet idømt mindst 24 års fængsel for drabet på sine børn. Foto: Facebook
Udgivet Opdateret

Samira Lupidi, 24, dræbte 17 måneder gamle Jasmine Weaver og tre år gamle Evelyn Lupidi på et krisecenter i Bradford, England.

Hun blev idømt mindst 24 års fængsel, efter en jury fandt hende skyldig i mord. Lupidi havde tidligere tilstået manddrab på grund af svig, men nægtede at have dræbt sine to små piger, skriver BBC.

I retten kom det frem, at Samira Lupidi i november endte på et krisecenter, efter hun havde ringet efter politiet fra sit hjem i West Yorkshire. Hun fortalte politiet, at hendes partner, Carl Weaver, havde slået hende to gange aftenen før. En af betjentene fortalte juryen, at der ikke havde været tydelige mærker.

Lupidi, som oprindeligt kommer fra Italien, dræbte pigerne morgenen efter, hun flyttede ind på krisecenteret.

“Det er hans skyld”

Anklagerne mente, Samira Lupidi dræbte sine døtre, fordi hun var bange for at miste dem til Carl Weaver. Kort tid efter drabene skulle hun have sagt til personale på krisecenteret:

– Det er hans skyld. Nu har han en grund til at slå mig ihjel. Hvis jeg ikke kan få dem, kan han heller ikke.

– Han ville komme efter mig. Jeg var nødt til at gøre det.

Jasmine og Evelyns lig blev fundet på en seng nær en blodig kniv. En obduktion viste, at pigerne var blevet stukket ni gange hver. Dommeren sagde om sagen:

– Jeg tror på, at du dræbte disse børn i en spasme af vold forårsaget af en weekend af voldelige skænderier. Du havde formet en desillusioneret tanke om, at du var i fare for at blive dræbt, og at du ville blive forladt og ikke se dine børn igen. Denne kriminalitet vidner om en vrede, og jeg dømmer dig på den basis, at du dræbte dem i vrede og ud af et ønske om hævn.

Det vigtigste var mandens sorg

– Bare en uge senere fortalte du fængsels-personalet, at det mest vigtige var, at Carl Weaver led.

Det tog juryen 90 minutter at beslutte, at Samira Lupidi var skyldig i mord. I retten var der “yes”-råb, da dommen blev læst op. Lupidi sad med hovedet bøjet, i tårer, og en sikkerhedsvagt trøstede hende.

Familien sagde efterfølgende:

– Pigerne var helt almindelige børn, der altid ville lege, altid smilte og var glade og altid ude på ballade.

– De er blevet frarøvet deres dyrebare liv, og vi har som familie mistet muligheden for at se dem vokse op og blive smukke unge kvinder.

Powered by Labrador CMS