Drømmejob? Rejs USA tyndt og smag på øl

Pubkæden World of Beer søger tre nye medarbejdere til en fire måneder lang pubcrawl på tværs af USA.

Hvis du er amerikaner eller har en permanent arbejdstilladelse i USA, kan du søge om et af tre job som øl-opdagelsesrejsende i fire måneder med løn og alt betalt. Foto: Colourbox/free
Udgivet Opdateret

Det er sjældent, at et jobopslag forbeholdt ansøgere med en amerikansk arbejdstilladelse finder vej til internationale nyhedsmedier.

Men i Florida er pubkæden World of Beer i gang med en rekruttering, der nok kan vække misundelse hos ølfans på tværs af kloden.

Under sloganet “Dit livs øl-chance…” søges tre nye lønnede sommer-praktikanter til at rejse landet rundt, drikke øl, møde lokale bryggere og tage pulsen på ølkulturen.

Lønnen er på 12.000 dollars, knap 80.000 kroner, for de fire måneders arbejde med alle rejseudgifter dækket.

Undervejs skal de nye medarbejdere jagte de bedste historier og dokumentere dem med opslag på sociale medier som Facebook og Twitter eller med korte videosekvenser på Vines og streaming på Periscope.

World of Beer gør i opslaget en dyd ud af, at der ikke bliver sorteret ud fra køn og etnicitet. Til gengæld er det et krav, at man er aktiv på de sociale medier og gerne en populær blogger. Naturligvis skal man også være udadvendt og mere end almindeligt interesseret i øl.

Formanden for den danske interesseorganisation Danske Ølentusiaster er bekendt med den amerikanske pubkæde. Han betegner ikke overraskende jobbet som et “drømmejob”.

– World of Beer gør meget ud af kvalitetsøl. Så fire måneders rejse med alt betalt må være et drømmejob. Også blandt de mange danske øldrikkere og bloggere, som allerede flittigt og dygtigt deler deres oplevelser fra øllets verden på internationale rating hjemmesider som Ratebeer og Untappd, siger han.

I jobopslaget opfordrer den amerikanske pubkæde ansøgerne til at dokumentere deres passion for øllet med deres bedste øl-billeder og beskrivelser af favoritbryggerier og -festivaler.

Ansøgningsfristen udløber 26. marts og de afgørende ansættelsessamtaler finder sted 25. april.

https://worldofbeer.com/DrinkItIntern

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS