Druknet mand havde vægtskiver bundet om livet: Politiet kalder dødsfaldet “mistænkeligt”

Var meget lidt påklædt og uden ID, da han blev fundet.

Den døde mand, der blev fundet ved Tisvilde, havde han 15 kilo dødvægt om livet. Foto: Local Eyes.
Udgivet Opdateret

Den mand, der mandag blev fundet død i vandet, godt 50 meter ude for Tisvildeleje Strand, blev fundet med et tov bundet om livet. For enden af tovet sad der to vægtskiver på hver 7.5 kilo. Det oplyser Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Newsbreak.dk kunne ellers tidligere i dag ikke få Henrik Gunst fra Nordsjællands Politi, hvor han er leder af personfarlig efterforskning til at bekræfte netop den påstand.

Da Henrik Gunst udtalte sig til Newsbreak.dk og blev forholdt oplysningen om, at manden havde hænderne bundet på ryggen, og at han havde noget tungt om kroppen, da han blev fundet, sagde Henrik Gunst:

– Det har jeg ingen kommentarer til.

Det har Henrik Gunst derimod nu. Men selvom manden altså blev holdt nede i vandet med 15 kilo dødvægt om livet, betragter politiet ikke umiddelbart hændelsen som en drabssag.

– Sager som disse bliver altid behandlet som et mistænkeligt dødsfald, men det er ikke ensbetydende med, at der er foregået en forbrydelse. Det er det, vores videre efterforskning nu skal opklare, siger Henrik Gunst i pressemeddelelsen.

Da manden blev fundet, var der ikke meget at gå efter når det kom til at identificere ham.

Han blev fundet uden meget tøj på kroppen, og han havde intet ID på sig. Liget bliver obduceret onsdag. Manden er lys i huden, og han kan have ligget i vandet i nogle dage.

– Med de strømme, der har været i farvandene det seneste stykke tid, er det ikke sikkert, at han i første omgang er kommet i vandet ud for Tisvildeleje. Vi holder mulighederne åbne, og indtil obduktionen er klar, kan vi ikke sige mere om sagen. Vi kan dog godt afkræfte rygtet om, at manden blev fundet bagbundet, slutter Henrik Gunst.

 

Powered by Labrador CMS